НОВОСТИ

Распоред за богослужбите на 24.5.2020 г.

Драги браќа и сестри,

Според најавеното, оваа недела ќе продолжиме со одржување на богослужбите во црковните објекти.

Сите што ќе присуствувате, ве замолуваме да се придржувате кон мерките на претпазливост: физичко растојание од најмалку 2 метри, употреба на маска и средство за дезинфекција.

Во заедниците во Струмица, Радовиш, Раклиш и Муртино богослужбите ќе почнат од 9:00 часот.
Во Кочани, Колешино и Моноспитово богослужбите ќе почнат во 10 ч.
Во Скопје (Центар и Драчево), Прилеп и Вељуса овој викенд ќе нема богослужби.

За тие кои нема да можат да присуствуваат на богослужба, ќе има пренос преку интернет страниците.
За подетални информации ве замолуваме да го исконтактирате вашиот Пастор.

Бог со вас,
Суперинтендент Марјан Димов

Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position