НОВОСТИ

Молитва за Украина

Во знак на глобална солидарност со народот и црквите во Украина, неколку Европски христијански организации
повикувааат на онлајн молитвена Богослужба за Украина во среда – 2ри март во 17:00 часот.

За да се приклучите на молитвената Богослужба, регистрирајте се тука

 

Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position