НОВОСТИ

Јавна реакција на Предлог-закон за родова еднаквост

verski poglavari

Поглаварите на МПЦ-ОА, ИВЗ, КЦ, ЕМЦ и ЕЗ, поттикнати од најавата за донесување на Предлог-законите за матична евиденција и за родова еднаквост, денес се сретнаа за да испратат јавна и писмена реакција со која апелираат до сите релевантни субјекти, сериозно да ја разгледаат можноста за повлекување на споменатиот Предлог-закон. Тој документ можете да го погледнете тука.

reakcija rodova ednakvostreakcija rodova ednakvost

Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position