РЕСУРСИ / ПРОПОВЕДИ

Духовден | Марјан Димов
Проповед од Суп. Марјан Димов по повод Духовден, врз основа на текстот од Дела Апостолски 2:1-21
ПОВЕЌЕ
ЕМЦ Скопје
Аудио проповеди од ЕМЦ во Скопје
Листа со аудио снимки од неделните проповеди во Евангелско-методистичката црква во Скопје.
ПОВЕЌЕ
Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position