НОВОСТИ

Почина пастор Зора Вучкова

Драги пријатели, ве известуваме дека нашата сестра, пастор Зора Вучкова денес отиде при Господ. Неизмерно сме благодарни за нејзината посветена служба во ЕМЦ и ќе остане како светол пример за неуморен работник на Божјото дело, служејќи до самиот крај на својот живот.

 

Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position