НОВОСТИ

Поздрав од Австралија

Драги браќа и сестри во Господа, во Македонија.

Примите нашите братски поздрави.

Нашата молитва е да Бог ве води, чува и благослови.

По повод на Воскресението Христово ние ви испраќаме и ви препорачуваме да ја видите и чуете Велигденската проповед на нашиот Проповедник, Пастор Др. Крис Филд.

Сите цркви овде во Австралија се затворени и така ние ја снимавме проповедта и ја испративме на нашиот народ овде во Австралија, па се надеваме дека и вие можеби ќе можете да ја употребите за слава на Бога и ширење на Словото Божје.

Бидете поздравени во Името на нашиот Господ Исус Христос.

Џон Изев
Секретар на Црквениот Одбор

Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position