НОВОСТИ

47-ми јубилеј на Обединета Евангелска црква во Престон, Австралија

Прослава по повод 47 години проповедање на Евангелието во Австралија на македонски јазик. Мнозина од нив потекнуваат од ЕМЦ во Колешино.

Кон честитките во видео клипот се придружи и нашата ЕМЦ во Македонија.

Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position