НОВОСТИ

Неделни Библиски пораки (15-ти и 22-ри март) во 10ч. и 18ч.

Во неделите на 15-ти и 22-ри март 2020 г., со почеток во 10ч. и 18ч. тука ќе има пренос во живо со Библиска порака според следниот распоред:

22 март:
10ч. – суперинтендент Марјан Димов
18ч. – Лазо Танчев

Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position