НОВОСТИ

Заврши праксата на Димитар Јаневски во ЕМЦ Моноспитово

На 28.08.2016 година одборот на ЕМЦ Моноспитово се состана на инцијатива на суперинтендентот Вилфрид Науснер за да ја дискутира едногодишната пракса на Димитар Јаневски и препораката за неговото понатамошно служење. Членовите на одборот изразија позитивни критики кон едногодишното служење на Димитар во ЕМЦ Моноспитово. Со тоа ја одобрија и неговота понатамошна служба. Димитар својата служба ќе ја продолжи во ЕМЦ Муртино на 23.10.2016 кога и официјално ќе биде претставен на заедницата од старна на суперинтендентот.

img_1011

Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position