НОВОСТИ

Мајчин ден – ЕМЦ Струмица

На 14.05.2017 година се одржа Богослужба по повод денот на мајката – „Мајчин ден”. Словото беше проповедано од Павлина Манавска и од Лила Баловски а исто така можевме да се радуваме заедно со семејството Чобанови поради крштението на нивната ќеркичка Анабела.

Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position