НОВОСТИ

Евангелизација во ЕМЦ Моноспитово

14787553_1386641798015189_395173342_o

 

„На животот му е потребна надеж! Дали верата може да помогне?“ гласи темата на која ќе проповеда Новица Бранков, проповедник во ЕМЦ Нови Сад, Србија. Повелете да слушнете размислувања темелени на Библијата на некои од најчестите прашања!

27-30 октомври, ЕМЦ Моноспитово, 18 часот

Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position