НОВОСТИ

Евангелизација и концерт-ЕМЦ Струмица 19, 20 и 21.2

„Кој го има Синот, го има животот“-  1 Јован 5:12а

Три прекрасни, благословен дена поминати заедно со браќата и сестрите од ЕМЦ Јабука, Србија, кои послужија со нивните дарови за слава Божја и радост на сите присутни.
Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position