НОВОСТИ

Еднодневна екскурзија за деца и млади – Пониква

На 12.2. 2017 деца и млади од повеќе заедници од Македонија заеднички имаа можност да учествуваат во неделната богослужба во ЕМЦ Кончани. После богослужбата сите заедно остатокот од денот го поминаа на скијалиштето на Пониква, скијајќи и санкајќи се. Оваа еднодневна екскурзија заврши со ручек и повторно враќање кон своите домови.

Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position