НОВОСТИ

Новогодишна вечер за тинејџери и млади

Комисијата за работа со деца и млади ве поканува да се придружите на новогодишно дружење кое ќе се случува онлајн.

Придружете ни се во рачна работа, видео натпреварување, музика, игри, Библиска порака, и уште многу други активности преку Зум.

Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position