НОВОСТИ

Spielmobil

13445494_1161627307211974_5591009416128267772_nSpielmobil (Шпилмобил) ќе се одржи во ЕМЦ- Колешино од 28.06. 2016 до 03.07.2016.
Овој детски камп е од отворен карактер за деца до 15 години и секој кој сака може да дојде и да биде во заедништво со децата и младите од ЕМЦ Македонија.

Темата на овој детски камп е: „Господ е мојата тврдина, моја крепост и мој спасител“ 2 Сам. 22:2.
Нека Бог го води овој детски камп и биде за благослов на сите.

Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position