Ознака: женски одмор

Женски одмор – Струга 2017
Околу 50 жени и оваа година ја имаа можноста да ја уживаат убавината на Охридското езеро и заедно да поминат едно пријатно и благословено време надвор од секојдневните обврски, како [...]
Read More
Женски одмор, Струга, 2016
И оваа година жените од ЕМЦ од цела Македонија ја имаа можноста да уживаат 4 дневнен одмор кој се одржа од 26 до 29 септември во хотел „Бисер“ – Струга. [...]
Read More
Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position