Ознака: во живо

Распоред за богослужбите на 24.5.2020 г.
Драги браќа и сестри, Според најавеното, оваа недела ќе продолжиме со одржување на богослужбите во црковните објекти.
Read More
Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position