Ознака: пракса

Заврши праксата на Димитар Јаневски во ЕМЦ Моноспитово
На 28.08.2016 година одборот на ЕМЦ Моноспитово се состана на инцијатива на суперинтендентот Вилфрид Науснер за да ја дискутира едногодишната пракса на Димитар Јаневски и препораката за неговото понатамошно служење. [...]
Read More
Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position