Ознака: Нова Година

Новогодишна вечер за тинејџери и млади
Комисијата за работа со деца и млади ве поканува да се придружите на новогодишно дружење кое ќе се случува онлајн.
Read More
Новогодишнен собир
Околу 40-тина млади од нашите заедници во Р. Македонија и Р. Србија избраа за дочекот на Новата година 2017-та да поминат благословено време во заедницата во ЕМЦ Падина. Оние кои [...]
Read More
Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position