Ознака: молитва

Национален ден на молитва 2023 г.
  Драги браќа и сестри во Христа, Библијата со низа примери нѐ охрабрува и поттикнува да веруваме дека со истрајна и застапничка молитва, може да го промениме тоа што изгледа [...]
Read More
Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position