Ознака: мајчин ден

Мајчин ден – ЕМЦ Моноспитово
Во ЕМЦ Моноспитово беше одржана богослужба по повод „Мајчин ден“. Целосната програма беше организирана од жените. Проповедаше Верица Димова на тема „Влијателни мајки“.
Read More
Мајчин ден – ЕМЦ Струмица
На 14.05.2017 година се одржа Богослужба по повод денот на мајката – „Мајчин ден”. Словото беше проповедано од Павлина Манавска и од Лила Баловски а исто така можевме да се [...]
Read More
Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position