Ознака: годишна конференција

84 Провизорна годишна конференција за Р.Македонија и Р. Србија, Кисач, 12-15 април 2018
Како и секоја година и ова 2018 година беше одржана Годишната конференција за Р. Србија и Р. Македонија овој пат во Кисач, Србија. На конференцијата беа присутни околу 50 делегати [...]
Read More
Годишна конференција 2017- ЕМЦ Муртино
Од 6 до 9 април, 2017 година, во ЕМЦ Муртино се одржа и 83-та Годишна конференција на која беа присутни околу 50 делегати од Р. Србија и Р.Македонија, како и [...]
Read More
Годишна конференција 7-10 април 2016
Hristos u nama kao naš Život i Snaga. Mnogi verni su dugo živeli u nekom iskustvu sa Hristom kao Vođom i Pomagačem, ali nikad nisu shvatili šta ovo drugo znači: [...]
Read More
Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position