Ознака: Евангелско-методистичка црква

Светски молитвен ден
Срдечна покана за Светскиот Молитвен Ден на жените, во петок, 4. март 2016: Во Евангелско-Методистичката Црква во Струмица во 19 ч; Во Спомен Куќата на Мајка Тереза во Скопје, во [...]
Read More
Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position