Ознака: ЕМЦ Струмица

Мајчин ден – ЕМЦ Струмица
На 14.05.2017 година се одржа Богослужба по повод денот на мајката – „Мајчин ден”. Словото беше проповедано од Павлина Манавска и од Лила Баловски а исто така можевме да се [...]
Read More
Богослужба со Жан Иванов – ЕМЦ Струмица
Во недела 12.02 ја имавме можноста Жан Иванов да ни послужи со словото Господово.Тој сега живее со своето семејство во Хановер, Германија каде е лаички проповедник инаку потекнува од ЕМЦ-Струмица [...]
Read More
Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position