Ознака: американска амбасада

Работилница за слобода на религиите
Септември, 19-21, Холидеј ин, Скопје, беше одржана работилница за слобода на религиите и религиозен дијалог на инцијатива на американската амбасада во Македонија. Како претставник од Евангелско-методистичка црква на овој настан присуствуваше Даниела [...]
Read More
Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position