Project Category: СПИСАНИЈА

ХАРИЗМА јули 2022
ХАРИЗМА јули 2022 г.
Тука можете да го прочитате или преземете списанието ХАРИЗМА за месец јули 2022 год.
Read More
ПАТ НА ЖИВОТОТ 2022 7+8
ПАТ НА ЖИВОТОТ јули/август 2022 г.
Тука можете да го прочитате или преземете списанието ПАТ НА ЖИВОТОТ за месец јули/август 2022 год.
Read More
ПАТ НА ЖИВОТОТ 2022 5+6
ПАТ НА ЖИВОТОТ мај/јуни 2022 г.
Тука можете да го прочитате или преземете списанието ПАТ НА ЖИВОТОТ за месец мај/јуни 2022 год.
Read More
Духовден | Марјан Димов
Проповед од Суп. Марјан Димов по повод Духовден, врз основа на текстот од Дела Апостолски 2:1-21
Read More
ЕМЦ Скопје
Аудио проповеди од ЕМЦ во Скопје
Листа со аудио снимки од неделните проповеди во Евангелско-методистичката црква во Скопје.
Read More
ПАТ НА ЖИВОТОТ 2020 3+4
ПАТ НА ЖИВОТОТ март/април 2020 г.
Тука можете да го прочитате или преземете списанието ПАТ НА ЖИВОТОТ за месец март/април 2020 год.
Read More
Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position