Service Category: ЛОКАЦИИ

Струмица
Богослужби: недела, 9 часот. Библиско-молитвен час: секоја среда, 19:00 часот. Женски час: секој втор петок, зимски период, 18 часот; летен период, 19 часот. Младински час: недела, после утринската богослужба, 10:30 часот. Детски час: недела, за време на утринската богослужба, 9 часот. Детски час: Петок 19:00 часот. Надзорен пастор: Марјан Димов e-пошта: strumica@emc.mk контакт тел: 071 646 236 Фејсбук страница: […]
Скопје
Богослужба: недела, 10ч. Библиски-молитвен час: среда, 19ч. Женски час: последна сабота во месецот, 18ч. Младински час: вторник, 19:00ч. Детски час: недела, 10ч. Локален пастор: Лазо Танчев Тел.: +389 78 317 868 E-пошта: skopje@emc.mk Надзорен пастор: суп. Марјан Димов Тел.: +389 71 646 236 E-пошта: superintendent@emc.mk Тел.: +389 2 313 0014 Фејсбук страница: fb.com/emcskopje Messenger: m.me/emcskopje Адреса: Дебарца […]
Раклиш
Богослужби: недела, 8:30 часот. Библиско-молитвен час: / Женски час: / Младински час: / Детски час: / Помошник проповедник: Ирена Стефанова e-пошта: raklis@emc.mk тел: 079 233 903 Адреса: Евангелско-методистичка црква, с. Раклиш
Радовиш
Богослужби: недела, 10:00 часот. Библиско-молитвен час: / Женски час: / Младински час: / Детски час: / Надзорен пастор: Милен Стефанов e-пошта: radovis@emc.mk тел: 079 273 188 Адреса: ул. „св. Спасо Радовишки“
Прилеп
Богослужби: недела,9 часот. Библиско-молитвен час: среда, (зима) 17 часот; (лето) 18 часот. Женски час: / Младински час: секоја втора недела по утринската богослужба. Детски час: / Помошник проповедник: Никола Јованоски Е-пошта: prilep@emc.mk тел: 048 416 348/ 076 253 549 Надзорен пастор: Марјан Димов Е-пошта: superintendent@emc.mk Адреса: „Кеј 9-ти септември“ бр. 31, Прилеп
Муртино
Богослужби: недела во 9 ч. Библиско-молитвен час:  среда во 19 ч. Женски час: / Младински час: четврток во 19 ч. Тинејџерски час: сабота во 18 ч. Детски час: недела во 9 ч. Локален пастор: Дејан Василев  тел: 078 33 98 55 Е-пошта: murtino@emc.mk Адреса: с. Муртино, 2400 Струмица Надзорен пастор: Марјан Димов, 071 646 236
Моноспитово
Богослужби: недела, 10 часот Библиско-молитвен час: вторник, 20 часот. Женски час: четврток, 18:30 часот. Детски час: недела, 10 часот. Проповедник: Нада Шаманова e-пошта: monospitovo@emc.mk тел: 071 390 659 Адреса: с. Моноспитово 173, 2432 Струмица
Кочани
Богослужби: недела, 10 часот Библиско-молитвен час: среда 18 ч. Женски час: / Детско-Младински час: сабота, 15 ч. Учење англиски јазик: сабота 16 ч. Детски час: недела, за време на утринската богослужба. Час по гитара: недела 11:30 ч. Помошник проповедник: Маринко Зафиров тел: 076 571 898 Е-пошта: kocani@emc.mk Надзорен пастор: Марјан Димов e-пошта: superintendent@emc.mk Адреса: „Гоце Делчев“  бр.15,  Кочани
Драчево
Богослужби: Вторник, 19:00 часот Библиско-молитвен час: / Женски час: / Младински час: / Детски час: / Помошник проповедник: Димче Бунтески e-пошта: skopje@emc.mk тел: 075 522 954   INFO TUKA
Битола
INFO TUKA
Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position