ВО ШТО ВЕРУВАМЕ / ЛУЃЕТО

[vc_row css=”.vc_custom_1586972800339{padding-bottom: 50px !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1487738997157{padding-bottom: 0px !important;}”][vc_column_text]Ние веруваме дека Бог ги создал човечките суштества според Божјиот лик.

Ние веруваме дека луѓето можат да изберат да прифатат или отфрлат врска со Бог.

Ние веруваме дека секој човек за да биде целосен човек потребно е да биде поврзан со Бог.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position