Ознака: венчавка

Венчавка на Дејан и Ревека
На 24.06.2017 нашиот млад проповедник во образование Дејан Василев и неговата избраничка Ревека Митева кажаа ДА и пред Бог ги дадоа своите завети за нивната љубов и грижа се додека [...]
Read More
Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position