Ознака: Велигден

Велигден 2018 год. во ЕМЦ Скопје
И оваа година во ЕМЦ Скопје, имавме прекрасно време сеќавајќи се и прославувајќи го Христовото воскресение. Имавме исполнет викенд со прекрасни активности и заедништво за слава на Бог.  
Read More
Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position