Ознака: СМД

Светски Молитвен Ден на жените
  Жените од Македонија се поканети да земат учество и во овој Светски молитвен ден кој е посветен на жените од Филипините на тема: „Неправеден ли сум кон вас?“. Дојдете [...]
Read More
СМД- ЕМЦ Струмица
На Светскиот молитвен ден на жените во Струмица, на програмата која беше припремена од жените од христијанските цркви, присуствуваа повеќе од 100 жени.   1 2
Read More
Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position