Ознака: регионална летна школа

Религија, етницитет и националност- регионална летна школа
Од 12 до 16 септември во хотел „Дрим“- Струга се одржа регионална летна школа на тема: „Религија, етницитет и национализам“ од страна на фондацијата Конрад Аденауер, институтот Вилфрид Мартенс и универзитетот [...]
Read More
Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position