Ознака: Пониква

Еднодневна екскурзија за деца и млади – Пониква
На 12.2. 2017 деца и млади од повеќе заедници од Македонија заеднички имаа можност да учествуваат во неделната богослужба во ЕМЦ Кончани. После богослужбата сите заедно остатокот од денот го [...]
Read More
Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position