Ознака: Падина

Годишна конференција 2016- Падина,Србија
Од 7 до 10 април во Падина, Србија се одржа и 82 Провизорна годишна конференција на која беа присутни епископот Патрик Штрајф, суперинтендентите Вилфрид Науснер и Ана Палиќ-Кунчак, делегати од [...]
Read More
Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position