Ознака: окружна конференција

Окружна конференција Муртино
На 13 февруари 2018 со почеток во 18:00 часот беше одржана окружна конференција во ЕМЦ Муртино. Конференцијата ја водеше Суперинтендентот Вилфрид Науснер, а беа присутни околу 12 членови на одборот. [...]
Read More
Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position