Ознака: младински состанок

Младински состанок
12 и 13 ноември. ЕМЦ Скопје. Темата на состанокот: On-line живот. Возрасна група: 16 до 27 години. За повеќе информации обратете се на одговорните за млади во заедницата.
Read More
Младински состанок ЕМЦ-Муртино
Бог ни даде можност, во нашата заедница во Муртино да имаме младински собир на кој младите заедно го славеа Бога и се поткрепија со духовно слово. Темата на овој состанок [...]
Read More
Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position