Ознака: лаички семинар

Лаички семинар 2017 – Талин, Естонија
Од 5 до 10 август, оваа година, ќе биде одржан и 15 по ред европски семинар за лаици во Талин, Естонија. Темата на овој семинар е: „Не е лесно да [...]
Read More
Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position