Ознака: КРМ

Состанок на комисиите за работа со деца и млади
На 25 јуни 2017 година двете комисии одржаа заеднички состанок во ЕМЦ Муртино, со цел да споделат искуства од кампови и фидбек од Шпилмобил, како и да разговараат за можни [...]
Read More
KРМ – Team building
Комисијата за работа со млади (КРМ) која е одговорна за работата со млади во ЕМЦ Македонија, организира обука на тема: „Управување со волонтери“. Покрај едукативниот дел од програмата, младите времето го [...]
Read More
Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position