Ознака: криза

Говор на суперинтендентот Марјан Димов на трибината „Како да се радуваме во време на кризи“
Обраќањето на Суперинтендентот на ЕМЦ во Македонија, пастор Марјан Димов на трибината „Како да се радуваме во време на кризи“, која се одржа на 30.9.2022 година во Скопје.
Read More
Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position