Ознака: комеморација

Комеморативна богослужба во сеќавање на Вилхелм и Хелене Науснер
На 1 јули 2018 год. беше одржана комеморативна богослужба во сеќавање на  Вилхелм Науснер и неговата сопруга Хеле Науснер која беше негова поддршка и соработничка за време на неговата служба [...]
Read More
Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position