Ознака: годишна

83-та Годишна конференција
Последен пат пред 22 години, 5-9 април, 1995 година, во Муртино беше одржана Годишна конференција на Евангелско- методистичката црква. Оваа година заедницата повторно ја има таа чест да биде домаќин [...]
Read More
Годишна конференција 2016- Падина,Србија
Од 7 до 10 април во Падина, Србија се одржа и 82 Провизорна годишна конференција на која беа присутни епископот Патрик Штрајф, суперинтендентите Вилфрид Науснер и Ана Палиќ-Кунчак, делегати од [...]
Read More
Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position