Ознака: богослужба

Богослужба со Жан Иванов – ЕМЦ Струмица
Во недела 12.02 ја имавме можноста Жан Иванов да ни послужи со словото Господово.Тој сега живее со своето семејство во Хановер, Германија каде е лаички проповедник инаку потекнува од ЕМЦ-Струмица [...]
Read More
Евангелизација ЕМЦ Струмица-покана
  Не пропуштајте благословено време со нашите гости! Срдечна покана!
Read More
Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position