Ознака: 2018

84 Провизорна годишна конференција за Р.Македонија и Р. Србија, Кисач, 12-15 април 2018
Како и секоја година и ова 2018 година беше одржана Годишната конференција за Р. Србија и Р. Македонија овој пат во Кисач, Србија. На конференцијата беа присутни околу 50 делегати [...]
Read More
Дистриктна конференција 2018
  На 24 март во просториите на Мис Стон Центарот беше одржана овогодинашната Дистриктна конференција.
Read More
Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position