РЕСУРСИ / ПРОПОВЕДИ

[vc_row][vc_column]

ЕМЦ Скопје
Аудио проповеди од ЕМЦ во Скопје
Листа со аудио снимки од неделните проповеди во Евангелско-методистичката црква во Скопје.
ПОВЕЌЕ
ПАТ НА ЖИВОТОТ 2020 3+4
ПАТ НА ЖИВОТОТ март/април 2020 г.
Тука можете да го прочитате или преземете списанието ПАТ НА ЖИВОТОТ за месец март/април 2020 год.
ПОВЕЌЕ
[/vc_column][/vc_row]