РЕСУРСИ / КНИГИ

[vc_row][vc_column]

ХАРИЗМА јули 2022
ХАРИЗМА јули 2022 г.
Тука можете да го прочитате или преземете списанието ХАРИЗМА за месец јули 2022 год.
ПОВЕЌЕ
ПАТ НА ЖИВОТОТ 2022 7+8
ПАТ НА ЖИВОТОТ јули/август 2022 г.
Тука можете да го прочитате или преземете списанието ПАТ НА ЖИВОТОТ за месец јули/август 2022 год.
ПОВЕЌЕ
ПАТ НА ЖИВОТОТ 2022 5+6
ПАТ НА ЖИВОТОТ мај/јуни 2022 г.
Тука можете да го прочитате или преземете списанието ПАТ НА ЖИВОТОТ за месец мај/јуни 2022 год.
ПОВЕЌЕ
Духовден | Марјан Димов
Проповед од Суп. Марјан Димов по повод Духовден, врз основа на текстот од Дела Апостолски 2:1-21
ПОВЕЌЕ
[/vc_column][/vc_row]