Категорија: Струмица

СМД- ЕМЦ Струмица
На Светскиот молитвен ден на жените во Струмица, на програмата која беше припремена од жените од христијанските цркви, присуствуваа повеќе од 100 жени.   1 2
Read More
Евангелизација и концерт-ЕМЦ Струмица 19, 20 и 21.2
„Кој го има Синот, го има животот“-  1 Јован 5:12а Три прекрасни, благословен дена поминати заедно со браќата и сестрите од ЕМЦ Јабука, Србија, кои послужија со нивните дарови за слава [...]
Read More
Евангелизација ЕМЦ Струмица-покана
  Не пропуштајте благословено време со нашите гости! Срдечна покана!
Read More
Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position