Комеморативна богослужба во сеќавање на Вилхелм и Хелене Науснер

На 1 јули 2018 год. беше одржана комеморативна богослужба во сеќавање на  Вилхелм Науснер и неговата сопруга Хеле Науснер која беше негова поддршка и соработничка за време на неговата служба како Суперинтендент за Македонија од периодот 1996 до 2008 година.

Read More