Категорија: Струмица

Хумани и во овие најтешки моменти
Поради ситуација со Корона вирусот, Дијаконија Македонија, Мис Стон Центар – Струмица по препораките од владата воведе дополнителни заштитни мерки.
Read More
Неделни Библиски пораки (15-ти и 22-ри март) во 10ч. и 18ч.
Во неделите на 15-ти и 22-ри март 2020 г., со почеток во 10ч. и 18ч. тука ќе има пренос во живо
Read More
Фамилијарна средба
  Дојдете да се дружиме!
Read More
Дистриктна конференција 2018
  На 24 март во просториите на Мис Стон Центарот беше одржана овогодинашната Дистриктна конференција.
Read More
Промоција на младинска песнарка
Направена е промоција на нова бесплатна мобилна апликација за христијански духовни песни. Името на апликацијата е „Христијанска песнарка“ и може да ја симнете на вашите мобилни уреди кои го имаат [...]
Read More
Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position