Состанок на комисиите за работа со деца и млади

На 25 јуни 2017 година двете комисии одржаа заеднички состанок во ЕМЦ Муртино, со цел да споделат искуства од кампови и фидбек од Шпилмобил, како и да разговараат за можни подобрувања во заедничката соработка.