Мајчин ден – ЕМЦ Струмица

На 14.05.2017 година се одржа Богослужба по повод денот на мајката - „Мајчин ден". Словото беше проповедано од Павлина Манавска и од Лила Баловски а исто така можевме да се радуваме заедно со семејството Чобанови поради крштението на нивната ќеркичка Анабела.